INFORMACE KE 4. SEZONĚ FLA - ROČNÍK 2011-2012

06.08.2011 15:31

INFORMACE KE 4. SEZONĚ FLA - ROČNÍK 2011-2012

Vážení florbaloví kamarádi,

zahájení sezony 2011-2012 je za dveřmi a proto pracujeme na aktualizaci profilů týmů, soupisek a rozpisů zápasů. Zde najdete přehled zápasů podle jednotlivých kol a kompletní rozlosování soutěže v excelovské tabulce. Soutěž je opět rozdělena na podzimní a jarní část přesně na půl. Podzimní část začíná 1. 10. 2011, s tím, že 5. kolo se hraje opět v předvánoční neděli 18.12. První novoroční kolo, celkově 6., se odehraje také výjimečně v neděli 8. 1. 2012.

V soupiskách najdete kompletní profily jednotlivých týmů, najdete zde logo vašeho týmu, základní informace, soupisku, fotografii týmu a vzhledy dresů. Vedoucí týmů i ostatní, kdo jim pomáhají, prosíme o kontrolu a případné aktualizace těchto informací, fotek a obrázků!!

Za jakoukoli pomoc, názory na vylepšení a především za vaše aktualizace budeme velice rádi.

Dále přikládáme potřebné informace :

Soutěžní řád FLA

Pravidla florbalu pro FLA

Výklad pravidel a signalizace rozhodčích

Upozornění pro kapitány :

Letos budou zápisy o utkání k dispozici na časomíře. Kapitán před hracím kolem, tedy před prvním zápasem jasně označí hráče, kteří v daném kole budou ze soupisky hrát. Pokud někdo bude hrát menší počet zápasů, napíše taktéž. Časoměřič tento zápis zkontroluje, jinak ho nepřijme. Pro kapitána je to činnost na dvě minuty, usnadní nám to posléze zapisování hráčských statistik.

 

1. října na viděnou....

Za FLA HK Jirka Zedka a Ondra Špalek

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode